Over SMOOK

Dag beste bezoeker,

 

Op deze website kunt u terecht voor een agriturismo in de regio Toscane.

 

Nederlanders en Belgen reserveren deze woningen onder de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (www.sgr.nl).

 

Het overgrote deel van deze agriturismi staan in 2018, 2019 en 2020 onder volledig beheer van SMOOK bv. Dat betekent kort gesteld dat de mensen ter plekke werken naar gestelde kwaliteit standaarden en dat alle reserveringen voor een bepaald agriturismo, of ze nu via deze website, de website van het agriturismo zelf, of één van de bekende portalen zoals Booking.com worden ingediend, door SMOOK worden behandeld. Een voordeel van boeken op AgriturismoToscane.com is de automatisch van toepassing zijnde garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

 

SMOOK 

Tot 2005 werkte ik als civiel ingenieur bij Bam Rail in Breda, de HTS Civiele Techniek heb ik afgemaakt in Den Bosch. Begin 2005 ben ik op de bonnefooi vertrokken naar Napels, er zaten toen nog geen videocamera's op de mobieltjes, ik moest alles zelf zien en deed dat. Napels is een geweldige ervaring, een HTS voor het leven. Ik schreef voor Nederlandse kranten, de Nieuwe Revu en publiceerde uiteindelijk een boekje (La Nostra Unica Fede) over mijn avonturen met de Napolitaanse supporters in de Italiaanse voetbalstadions. Daarna in 2007 werd mijn Napolitaanse zoontje Yann geboren, gevolgd door dochterlief Irene in 2011. Beiden zijn half Limburgs, maar met een Napolitaans paspoort.

 

Ik heb SMOOK opgericht in 2006 en heb ruim tien jaar ervaring met het werken in Italië. Liefst vertel ik gewoon hoe een huis eruit ziet, wat het heeft, waar het ligt, wat het kost en verhuur ik het dan. Dat klinkt heel simpel, maar dat is het ook. Iedere locatie heeft zijn eigen plus en minpunten, ik ken alle locaties zelf, en kan die informatie aan u geven. Heeft u een probleem of advies nodig, dan ga ik daar zelf over. Ik ben vrijblijvend te spreken via de chatfunctie linksonder in het scherm, via email of via telefoon. Vraag gewoon eens advies.


Un caro saluto,

Chris Lenders

 

Garantie
Per 13 juli 2011 is de onderneming S.M.O.O.K. ingeschreven als lid van de Stichting Garantiefond Reisgelden (S.G.R.). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

De garantieregeling is te raadplegen op de website van het SGR: https://www.sgr.nl/garantieregeling.